England!


Eric Saade fortsätter att erövra Sverige med "Made of pop"-turnén. Hysteri på Gröna Lund i går - 25 000 i publiken i Malmö i förrgår. Och nästa steg - England. 
- Jag är jävligt lycklig, säger Eric Saade.

Gröna Lund fylldes till bredden av 8 000 skrikande Eric Saade-fans i går. Första stoppet i Stockholm under "Made of pop"-turnén som gjort succé genom landet i sommar blev hysteriskt. Efteråt är det en genomblöt Eric Saade, 20, som möter upp backstage.
- Min sommar har bara flutit på. Jag har varit så lycklig på scenen och bara velat stå kvar. Det är alltid magiskt, säger han.
Men han har inte lyckats, än.
- Jag vill inte sitta och tänka att "fan vad bra det går". Det spelar ingen roll, jag har bara kommit en liten bit på vägen. Jag blir nästan förbannad när folk säger att jag lyckats. Kom tillbaka och säg det om några år, men inte nu, säger han.

"Saade vol.1" sålde platina

Albumet "Saade vol. 1" har sålt platina i Sverige. "Saade vol. 2" släpps i november - och den ska ta Eurovisiontrean utomlands.
- Det är nästa steg, jag har inte hunnit förrän nu. Jag blev signad i England i går och "Hearts in the air" blir första singel där. Vi studsade när vi fick reda på det, säger Eric Saade.
Totalt har man signat runt 20 länder och kommer fokusera på England, Norge, Frankrike och Polen till en början.
- Det kommer ta lika lång tid att bygga upp det utomlands - men jag är beredd på det, säger Eric Saade.
- Det är klart att man blir fysiskt och psykiskt trött - men aldrig på musiken. Jag älskar mitt jobb. Jag är jävligt lycklig.





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar: