Inget stöd från Eric

Inte pratat Robin Stjernberg uppträder i måndagens ”Idol”-kval, men har inte fått några lyckönskningar från sin förra bandkollega, Eric Saade.

De turnerade tillsammans med pojkbandet What's up.

Men när Robin Stjernberg går upp på ”Idol”-scenen i kväll gör han det utan stöd från sin forne kollega – Eric Saade.

– Har inte fått några lyckönskningar från honom alls faktiskt, säger Robin Stjernberg.

I kväll snurrar ”Idol”-cirkusen i gång på riktigt.

Efter förra veckans slutaudition har juryn gallrat fram 20 potentiella idoler. Under kvalveckan ska de elva främsta utses till finalister – och det är tv-tittarna som röstar.

I kväll ska den första gruppen, bestående av fem killar, kämpa för fortsatt tävling i TV4:s talangjakt.

En av dem, Robin Stjernberg, 20, har ett förflutet som medlem i pojkbandet What's up – tillsammans med popstjärnan Eric Saade, 20.

Men trots att de turnerat tillsammans har Stjernberg inte fått några tips från den erfarne före detta bandkollegan inför kvällens livsändning.

– Vi har ingen kontakt längre. Det har vi inte haft på ett tag. Jag har inte fått några lyckönskningar från Eric, men från familjemedlemmar och vänner.

 

Stjernberg blev tidigt en juryfavorit och efter sin solosång under slutaudition förra veckan rev han ned applåder från den svårflirtade juryn.

Men i kväll är det tv-tittarna som bestämmer. Och Robin Stjernberg är nervös.

– Det är skitläskigt att tittarna röstar. Det är mycket pirr i magen och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, säger han.

 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar: