Dagens bild


Twitter


Sean Banan hånar Saade på albumet

HYLLAR PÅ SITT SÄTT Sean Banan driver friskt med Eric Saade på sitt nya album. HYLLAR PÅ SITT SÄTT Sean Banan driver friskt med Eric Saade på sitt nya album.Foto: MAGNUS SANDBERG
Eric Saade. Eric Saade.Molly Sandén. Molly Sandén.Foto: PRIVAT

Sjunger om flickfavoriten och Molly Sandén på sin skiva

"Jag cyklar din cykel, och din fina tjej".

"Andra chansen"-aktuella Sean Banan hånar Eric Saade på sin nysläppta skiva.

– Självklart så måste jag hylla honom men på mitt egna sätt, förklarar Sean Banan.

På nysläppta "Sean den första banan" finns låten "Vad var det han saade", därSina "Sean Banan" Samadi, 26, driver hejvilt med artisten Eric Saade, 21.

Banan gör sig bland annat lustig över Saades image:

"Jag är vacker och skön, och väldigt farlig. Stora stygga vargen om du inte är varlig", sjunger han.

 

Han anspelar också på Eric Saades före detta flickvän Molly Sandén i en textrad:

"Jag cyklar din cykel, och din fina tjej. Flytta nu ut, för din mamma adopterar mig. Jag tar din kalsong, åh nej – den var för trång!"

När Nöjesbladet når Sean Banan på mejl och frågar varför han skrivit en låt om Saade blir svaret:

"Hallååå skojar du med mig broshan? Eric är ju en kompis till mig fi fan och just nu är han en av Kungarna i Sverige, självklart så måste jag hylla honom men på mitt egna sätt med glimten i ögat".

 

Enligt honom är Saade införstådd med texten sedan tidigare.

"Han är heeeeeeeelt cool med låten och han vet att det bara är på skoj. Bara i helgen va vi ute på fest, dansade och gick Bananas", skriver Sean Banan.

Eric Saade själv ställer sig utanför låtdiskussionen.

– Eric väljer att inte kommentera detta, säger Hedda Båverud Olsson på Roxy Recordings.

 


Twitter


KAPITEL 19 UTE!


Twitter


Danny drev med Saades Popular


Dagens bild


Dagens bild


Danny i bråk om Saades låt

Eric Saades låt ”Popular” går inte hem hos Danny Saucedo. Eric Saades låt ”Popular” går inte hem hos Danny Saucedo.Foto: MAGNUS SANDBERGLåtskrivaren och artisten Fredrik Kempe gillar inte att Danny hoppar på hans låt ”Popular”.

Danny Saucedo sågar förra årets vinnarlåt rejält.

Och ger dessutom Eric Saade ytterligare en gliring genom att spela ”Popular” som ingångslåt – nu han hamnat i öppet ordkrig med låtskrivaren Fredrik Kempe.

– Jag trampade väl honom på tårna, säger Danny Saucedo.

Att Danny Saucedo, 25, inte gillar Eric Saades vinnarlåt ”Popular” är ingen hemlighet.

Nu ger dessutom årets stora favorit ännu en smocka till Eric Saade, 21.

”Drar igång publiken”

Som ingångslåt i kväll har han nämligen valt ”Popular”. Dessutom kör han lite Eric Saade-koreografi på catwalken innan han går upp på scenen.

– Jag tycker inte om den, men jag spelar den för att den drar i gång publiken. Sen är det ju kul, det är ju låten som slog mig och då spelar jag den. Jag är en snubbe som bjuder väldigt mycket på mig själv, säger Danny Saucedo.

Men Danny Saucedos sågning av ”Popular” har fått Fredrik Kempe, som skrivit låten, att se rött.

Sent i natt bråkade de öppet på Facebook. När Danny bjöd in Kempe för att försonas svarade låt­skrivaren med orden:

– Du får sköta skitsnacket själv!

Danny Saucedo menar att han bara säger vad han tycker.

– Jag trampade väl honom på tårna. Det handlar inte om att jag har fått hybris. Sen är jag ibland lite för ärlig. Men jag tänker inte sluta vara ärlig, säger han till Nöjesbladet.

Samtidigt tror Danny att Fredrik Kempes reaktion kan bero på att han är orolig för hur det ska gå för sitt och Charlotte Perrellis bidrag ”The Girl”.

”Känner sig hotad”

– Det är säkert mycket han irriterat sig på. Han har väl lagt ner mycket energi och pengar på sitt nummer och jag vet inte om han känner sig hotad eller någonting, säger Danny.

Ska du försöka prata med honom?

– Ser jag honom får vi väl snacka lite, det är väl tråkigt om man går runt och är lite butter. Musik ska byggas utav glädje!

Fredrik Kempe vill inte kommentera bråket. Eric Saades manager, Tomas Lingman, avböjer också att kommentera.

 

källa

 


Dagens bild


spotify

"Vad var det han Saade" finns nu på spotify och den handlar såklart om Eric!
*
Klicka på bilden för att komma dit!

Why am I crying

Här är låten som Molly sjöng. Den handlar lite om Eric. Enligt mig är låten riktigt bra! Det tycker Eric också!

"När Eric vann blev jag så glad att jag bara skrek rakt ut!"

"inalkvällen i Globen blev ett minne för livet. På efterfesten fick äntligen mamma Marlene Jakobsson krama om och pussa sin son – kvällens store vinnare Eric Saade. – Det var ett stort ögonblick att dela med sitt barn!

Det var mamma Marlene Jakobsson som anmälde sin son, Eric Saade, till en talangtävling när han bara var 13 år. Och på den vägen är det. Nästa anhalt är Eurovision Song Contest den 12 maj.

Melodifestivalens final i Globen blev en rysare. När den internationella juryn röstat skilde två futtiga poäng mellan artisterna Eric Saade och Danny Saucedo.

Det var lördagskväll den 12 mars. Svenska folkets röster stod klara att presenteras. Sekunderna tickade. Publikens sorl andades stor förväntan.

På rad sjutton satt Erics mamma Marlene Jakobsson i sällskap med Erics storasyster, systrar, systerson, bonusmamma, sammanlagt tio nära släktingar som höll andan.

– Efteråt fick jag höra att jag suttit och gungat fram och tillbaka i stolen. Det har jag inget minne av. Min äldsta dotter Lina satt på ena sidan och Erics jämnåriga kusin Viktor på andra. Jag knep tydligen båda hårt i deras ena ben.

Tankarna hade hela kvällen snurrat i Marlenes huvud. Under det spektakulära framträdande sprängdes en glasbur helt enligt planerna. Smällen skar i hennes öron. Tänk om Eric skadat hörseln? Och när programledaren Marie Serneholt meddelade att Eric fått glassplitter i ett öga blev Marlene iskall. 

– En glasbit i hans vackra ögon! Det fick inte vara sant! Lyck-ligtvis var det inte det heller! Han spolade ögonen som en del av säkerhetsföreskrifterna. Det beskedet kom snabbt, men innan dess var det förfärligt!

Väldigt nervös
Där var Eric längst bak i det som kallas ”green room” och väntade på folkets dom. Marlene såg honom tydligt i en av de många tv-skärmarna som fanns i byggnaden. Hon kunde inte läsa av sonens känslor genom att granska hans ansikte. Helt säkert var han väldigt nervös. Men han visade det inte.

– Eric är professionell ut i fingerspetsarna, trots att han är så ung. Jag var trygg med att veta att om han inte vann, så skulle han bli väldigt besviken, men ändå ta det på ett bra sätt. 

Äntligen kom resultatet. Svenska folket valde Eric och hans låt ”Popular”: Eric fick 193 poäng mot Dannys 149! Jublet fyllde hela Globen.

– Vi for upp ur stolarna och studsade upp och ner. Vi skrek rakt ut. Det var helt sanslöst! Jag vände mig snabbt om och tittade på Erics flickvän Molly som satt med sina föräldrar några rader bakom. Fina Molly, hon hade världens gladaste ögon. 

Finalkvällen blev ett minne för livet. Tillsammans gick familjen på efterfest med buffé och mingel. Där fick Marlene äntligen krama om och pussa sin son. Det var artister och journalister och dans och yra. Gratulationerna haglade över vinnaren ända fram på småtimmarna.

– Hans dröm blev verklighet just där och då. Den här segern hade han arbetat oerhört hårt för. Det är ett stort ögonblick att dela med sitt barn.

Bubblar av stolthet
Den magiska natten tog slut. När vardagen kom gav sig Eric ut på en turné i Mellansverige för att signera skivor. Marlene åkte hem till huset i skånska Kattarp. 

Här bor hon med Erics yngre syskon Ida, 14, Arvid, 8 och Nora, 6. Äldsta dottern, Lina fyller 23 i år, och har tagit sjuksköterskexamen.

Hela Kattarp bubblar av stolthet efter segern. Byn, en mil nordost om Helsingborg, har ungefär 700 invånare. Den gamla sockenstugan i gult tegel från 1882, ligger nära kyrkan från 1200-talet. De gamla gatunamnen, som Rallaregatan, Signalgatan, Slipersgatan, knyter an till järnvägsbyggarepoken i slutet av 1800-talet. 

Marlene trivs i sitt ombonade hus, där fotografier av de fem barnen får gott om utrymme på väggarna. Hon har bott i Kattarp sedan Eric var sex år och uppskattar lugnet och närheten till förskola och skola.

Stolta storasyster Lina håller Eric som bara är fem dagar gammal.

I grannbyn Hasslarp, några stenkast bort, är stoltheten över Eric lika stor. Byarna delar på lanthandel, pågatågsstation och pizzeria och har gemensamt byalag. Redan har röster höjt för Eric borde på en gata uppkallad efter sig. Visst, han är ung – men åtminstone en gatstump! 

En lokal pizzeria erbjuder Eric Saade-pizza. Pizzabagaren ringde Marlene, och bad om lov. Hon frågade Eric, som tyckte det var en rolig idé och valde en stomme av fläskfilé och salami.

Leder allsång
Marlene, som är undersköterska, arbetar inom hemvården på privata vårdföretaget Adium Omsorg i Ängelholm. Emellanåt tjänstgör hon på företagets äldreboende, då kan det bli både bingo och allsång. Hon är ganska kort och man ser direkt vem Eric ärvt sina ögon av.

– Jag trivs väldigt bra med både arbetskamrater och de gamla. Det är ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Jag kan vara hos någon och städa och göra fint, och en stund senare leda allsången. 

Att många barn gillar Eric är ingen överraskning. Hans ”Manboy” från i fjol sjungs fortfarande på förskolor och skolor landet runt.

Men också de gamla som Marlene träffar på jobbet uppskattar den talangfulla 20-åringen. En 87-åring som sett på finalen tillsammans med en 92-åring berättade glatt att de ringt och röstat på Eric. Många gånger.

Sveriges hopp i Düsseldorf, Eric Khaled Saade föddes den 29 oktober 1990, 3890 gram lätt och 52 cm lång. När Eric fyllde två fick han en leksaksgitarr. På kalaset klev han resolut upp på bordet och började spela. En älskad morfar skulle senare ge Eric en riktig gitarr. Morfar gick dessvärre bort för två och ett halvt år sedan och fick aldrig uppleva Erics framgångar i melodifestivalerna. Men gitarren står fortfarande i pojkrummet och minner om barndomstider.

Studentexamen 2009 och världen ligger öppen för en "manboy".

– Eric har alltid gillat musik. Musik och fotboll. Michael Jackson i tv-rutan var en inspiratör. Eric ställde sig längst fram vid scenen när det var karnevaler i området. Ibland fick han komma upp på scenen och sjunga. Jag tror han var fem när han sjöng Achy breaky heart. Eric hade inga nerver alls, stod lugnt framför flera tusen personer, berättar Marlene.

– Jag anmälde Eric i hemlighet till en talangtävling när han var tretton. Han sjöng jämt, framträdde alltid på skolavslutningar. Jag tyckte han skulle ta chansen och skickade iväg ett kuvert. Eric fick komma på audition och blev upptäckt av nöjesprofilen Lasse Lingman.

Pappa från Libanon
Det ena ledde till detta andra. Som 15-årig fick Eric ett skivkontrakt som medlem i popbandet ”Whats´ up” Han fick också det spännande uppdraget att vara programledare på Disney Channel.

Parallellt med musiken pluggade Eric på medieprogrammet på Filbornaskolan i Helsingborg. 

– Han klarade sig bra i skolan och funderade ett tag på att bli arkitekt. Men det var nog lite för mycket matte ändå, ler Marlene.

Erics föräldrar gick skilda vägar när han var två år. Men gemenskapen i hans stora familj har ändå gått som en röd tråd genom uppväxten. Erics pappa, som kommer från Libanon och har rötter i Palestina, har en varm relation med sin son. Under en period när pappan återvände till Libanon åkte Eric och hälsade på. Släkten på mammas sida är ett sammansvetsat gäng som umgås ofta och delar ljuvt och lett. Alla gläds åt Erics framgångar.

Som näst äldst i en syskonskara på åtta hel- och halvsyskon, fick han tidigt lära sig ta ansvar. Han mognade ytterligare av att komma in i musikbranschen så tidigt.

– Lasse Lingmans och hans son Thomas har verkligen brytt sig om Eric, vi har haft tur. Vi kunde råkat på någon som enbart var intresserad av att tjäna pengar på honom. Vi i familjen har alltid funnits där för Eric och försökt vara med på tävlingarna, både de mindre och de större. Jag har inte möjlighet att resa till den stora finalen i Düsseldorf.

Erics gamla pojkrum i Kattarp finns kvar. Här finns även den stora banderoll som familjen tillverkade efter Manboy-succén.

– Jag kommer att vara på Kreta, en resa jag vunnit och som inte går att boka om. Men arenan i Düsseldorf har plats för 35 000, jag tror ärligt talat att jag kommer att se det hela bättre på tv. Moster Petra kommer att vara på plats med familjen, samt mormor Laila. Sex nära släktingar som kommer att dela det stora ögonblicket. 

Sambo med Molly
Marlene har inte lyssnat igenom bidragen från de andra länderna. 

– Det är så många, jag har inte orkat. Det är svårt att tippa hur det kommer att sluta, det har inte gått så bra för Sverige på senare år. Öststaterna har sin speciella stil och brukar rösta på varandra. Vi får se. Det räknas att vara med i ett sådant här stort sammanhang, det kan öppna dörrar åt oväntade håll.

Eric flyttade till Stockholm i fjol och blev nyligen sambo med flickvännen Molly Sandén, 18. Eric och Molly, som också satsar på sin artistkarriär och medverkat i Let´s Dance, har varit ett par i fyra år.

– Det gamla pojkrummet med snedtak i Kattarp finns kvar. Här finns en stor banderoll, som familjen tillverkade efter Manboy-succén, och inramade löpsedlar. När Eric kommer på besök kan han ladda batterierna hos mamma och syskon. Då välkomnas han också av Zlatan, katten som Eric döpt efter sin förebild. Kissen är en mörk, stilig blandning av norsk skogkatt och perser. 

20-åringen som blev svenska folkets favorit gör sig nu redo att möta Europa och världen. Hur känns det därhemma vid köksbordet i Kattarp?

– Jag pratar ju ofta med Eric, i telefon eller genom datorn. Står det något konstigt i tidningarna kan jag bara höra med honom vad som är sant. Eric har det bra i Stockholm, produktionsbolaget tar hand om honom och han har givetvis Molly och hennes föräldrar. Samt många vänner, förstås.

Marlene får dela sonen med otaliga fans och nyfikna journalister. Det finns ändå inte ett uns av tvekan i rösten när Marlene summerar.

– Det känns faktiskt väldigt bra. Eric lever sina drömmar, hur många får göra det? Han har själv sagt att han är en entertainer i själen. Oavsett vad som händer i framtiden är han den Eric jag alltid älskat. Han är min underbara son. Snäll och go och med båda fötterna på jorden.


En stor bild på kylskåpet och så känns det nästan som om Eric är hemma. - Vi kommer nog inte att ses så mycket i sommar. Eric får mycket att göra. Hoppas han hinner komma hem några dagar i samband med Helsingborgsfestivalen, säger mamma Marlene.

(EN GAMMAL INTERVJU MED ERICS MAMMA!)


Chatten!

Hej! Scrolla ner lite så ser ni att det finns en chatt i menyn till vänster! Där kan man ställa privata frågor om vi är online. Så fråga på! KRAM! :D
// Theericsaades

Veckorevyn - spring och köp! :D

I början av året möttes vi av nyheten att det var slut mellan Molly Sandén, 19, och Eric Saade, 21. Men vad var det egentligen som hände? I nya numret av VeckoRevyn ger Molly en exklusiv intervju om uppbrottet, singellivet och framtiden.

Det har hänt en hel del i Molly Sandéns liv den senaste tiden. Cirkusen kring Melodifestivalen, men kanske mest omvälvande: uppbrottet med pojkvännen och sambon Eric Saade.  
– Att det tog slut med Eric skakade såklart om mig, vi hade varit tillsammans i nästan fem år. Den första veckan efter att vi tagit beslutet kunde jag inte ens gå upp ur sängen. Jag hade ingen ork och såg ingen mening med att ens gå utanför dörren.

Hur hanterade du det?

– Jag klarade inte av att vara ensam, så mina systrar och närmaste kompisar turades om att sova hos mig och se till att jag fick i mig mat. Trots det har jag rasat nästan tio kilo i vikt. Det har redan kommit frågor i bloggen om varför jag gått ner i vikt. Jag vill inte att nån ska tro att det är ett aktivt val, för det är det inte.
Hur känns det idag?
– Eric stod mig nära och tog upp mycket av min tid och mina tankar, nu är det inte så längre. Jag försöker att inte tänka på om jag saknar honom eller inte. Visst saknar jag det vi hade tillsammans, men vi kan inte gå tillbaka till det vi hade. Jag har gått vidare nu och det har han också gjort.

Önskar du att det hade varit annorlunda, att ni fortfarande hade varit tillsammans?

– Nu såhär i efterhand är jag ändå rätt glad att det blev som
det blev, jag mår jättebra och jag känner att jag har hittat en trygghet i situationen. Självklart har det varit tufft, men helt ärligt så känner jag mig tio gånger starkare nu än innan.

Concealer till dig som läser VR!
I nya numret av VeckoRevyn kan du läsa resten av intervjun med Molly Sandén.

 


Twitter

Vad skönt att han är frisk igen !


Eric i FRIDA

Det står om Eric Saades pinsammaste minne (inte den på McDonalds) i den senaste FRIDA tidningen, spring och köp! :D


Dagens bild


Faster Than Saade Goes Åre


Cool kille där, tror han hette Eric va? ;)<3

Dagens Bild #2Dagens bild


Eric eller inte... vad tror ni?

Om ni kollar i kommentarerna till den senaste Dagens Bild så finns det en kommentar från Eric Saade.
Frågan är om det är riktiga underbara killen som har varit inne på vår blogg eller bara någon som luras? Vad tror ni? :)


NYTT KAPITEL UTE!


Twitter


Dagens bild


LÄNKBYTE - youknowdemir

Jag tycker att alla fina Saade fans ska gå in på denna bloggen! Han är en riktigt bra bloggare och har en superfin blogg!
KLICKA PÅ BILDEN!


Filbornaskolans Inspark 2008 - Eric Saade


Twitter

Stackare :( hoppas han mår bättre snart <3


Nickelodeon Kids Choice AwardsEric är nominerad till kategorin "Sveriges Favoritstjärna" i Nickelodeon Kids Choice Awards.


längesen


TOK-Eric! XD

TACK!

Statistiken har gått uppåt! Vi har haft rekord två dagar i rad! COOLT! Så ska det fortsätta! ;D<3Dagens bild


VMS


Det här VMSet skickade Eric ut i söndags, skaffa VMS appen på er telefon och följ Eric sen, det är helt gratis nu! :D <3


KAPITEL 17 UTE!


Dagens bild


varför tog det slut?

 


Dagens bild


Intervju


LÄNKBYTE - barafelicia

Detta har inget med Eric att göra, men jag tycker att alla ska gå in på denna fina bloggen av Felicia!
Hon skriver om sitt liv och den är riktigt bra!
*
*

kapitel 16!

KLICKA PÅ BILDEN

fler bilder från åre


dagens bild!


REKORD!

HEJ ALLA FINA LÄSARE! IGÅR HADE VI LÄSARREKORD PÅ LÄNGE! Det vill vi fira... Vi återkommer!!
HA DET BÄST! :D<3

Erics SMS till Molly inatt

SNÄLLT?! Jag skulle i alla fall sagt tack...

sexy boy


Pop Explosion intervju

Förra året var ett riktigt succéår och 2012 börjar med en stor Sverigeturné, VäxjöNytt har träffat Eric Saade i Teleborgshallen, där han ska uppträdda den 11 april, och snackat Melodifestivalen och hans arenaturné Pop Explosion.

Förra året blev det seger i Melodifestivalen, två släppta album och en tredjeplats i Eurovision Song Contest. Dessutom sålde han flest skivor totalt av alla svenska artister. Det är lätt att säga att 2011 var ett succéår för artisten från Skåne.

– Det har varit helt fantastiskt, säger han.

Förklaringen till det fantastiska året är så klart genomslaget och vinsten i Melodifestivalen, men Eric Saade menar också att hans kämpaglöd och det faktum att han alltid går in helhjärtat i det han gör spelat stor roll.

– Jag gör alltid en fulländad show. Jag dansar och sjunger samtidigt och det är inte många i Sverige som gör det. Folk gillar det helt enkelt, säger han och fortsätter:

– Bara sedan Melodifestivalen känner jag att jag har utvecklats extremt mycket, både sångmässigt, dansmässigt men också som person. Så 2011 är ett år som betytt väldigt mycket för mig rent utvecklingsmässigt.

Nu är det däremot slut på schlagern. Det är skönt att ha tagit nästa steg och börjat bygga på något nytt, med egenskriven musik, berättar han.

– Jag är klar med Melodifestivalen. Det var ett fantastiskt sätt att börja karriären på, men jag har redan gått vidare och har större mål. Melodifestivalen blir aldrig ditt eget, det är någon annans program som du gästar.

Han tittade dock på den första deltävlingen i Växjö och Loreen, som gick direkt till final, imponerade på honom.

– Det är det bästa nummer jag någonsin sett i en svensk Melodifestival genom alla tider. Jag har svårt att se någon annan gå till Eurovision.

När schlagerturnén rullar vidare satsar förra årets vinnare på en egen turné. Under våren ska han besöka 15 arenor runt om i Sverige och just nu reser han runt till några av dem för att kolla in läget.

Teleborgshallen är väldigt liten, men efter en titt inne i arenan tror Eric Saade att det kommer bli en bra konsert den 11 april.

– Jag har höga förväntningar på den här publiken. Det är nog den minsta arenan, men det gillar jag för då kommer det bli väldigt intimt. Jag tror det kommer bli ett jävla drag här inne.

Efter två festivalturnéer var det dags att prova något nytt. Eric Saade verkar nöjd med att det blev en egen arenaturné. Han berättar att det bästa med vårens turné är friheten att bestämma. Han har bland annat själv ritat scenen.

– För första gången kan jag anpassa allt efter mig själv. Allt kommer vara anpassat för att jag ska kunna göra den perfekta popakten.

Pop Explosion kallas turnén och han beskriver den som en fet popakt med dansnummer efter dansnummer, med ett bra band och en fet ljusshow. Själva formen på konserten har han hittat på själv.

Det är publiken som bestämmer om det blir någon show eller inte. På scenen ska det nämligen finnas decibelmätare, och för att få upp Saade på scen måste publiken skrika så pass mycket så decibelmätarna når rött.

– Decibelmätarna kommer att komma upp när en akt är slut. Sedan är det upp till publiken att låta så mycket att de går upp till rött. Då kommer det smälla utav bara helvete och nästa akt börjar, säger han och fortsätter:

– Jag gillar när man involverar publiken och under den här konserten kommer de vara högst delaktiga. De bestämmer om jag står på scen eller inte.

Källa

Hearts In The Air :)

Gulligt! :DFaster Than Saade

Hej! Här kommer gårdagens tävling i bilder :)

20120217-112903.jpg

 

20120217-114311.jpg Erics manger, Tomas.

 

20120217-131405.jpgEric, Annamia och Tomas

20120217-131452.jpg

20120217-131505.jpg Signera ;)

20120217-131557.jpg

20120217-131609.jpg

20120217-131428.jpg
Finalen är igång!

20120217-145539.jpg

20120217-145530.jpg

20120217-145549.jpg

20120217-145604.jpg

20120217-145614.jpg
Grattis Mikael!! Vinnaren av faster than Saade! Någon var faktiskt faster than Saade....

20120217-150954.jpg

Jahapp :)

Dagens Bild


Glad kille ;D<3

Åre

Snygg kille i Åre!!


Dagens Bild

 

 


Visste Du Att...?


Eric just nu är i Åre för att köra Faster Than Saade? :)


Röda mattanVisste Du Att...?

En låt på Sean Banans album kommer heta "Vad va det han Saade"? XD

Grammis intervju!

Eric intervjuas vid 3:57 ungefär :)

Eric på The voice!

se till att THE VOICE börjar spela Erics låtar! Klicka på bilden för att gå in och önska eran favoritlåt av Eric!!
Eric på kvällens grammis

tyvärr vann han inget pris, själv blev jag ganska sur :( MEN SNYGG VAR HAN! kram

Eric trendar worldwide


DETTA ÄR STORT MINA VÄNNER!

Glad Alla Hjärtans dag! :D ♥

Vi på theericsaades vill hälsa er alla fina läsare och Eric fans en glad alla hjärtans dag! Hoppas ni har haft och kommer ha en bra dag :D <3

Grammis 2012

Eric är nominerad till en svensk Grammy, Och Grammisgalan är ikväll!
Här kan du se galan live:

Be My Valentine ♥


Dagens bild


målning

Vad tycker ni om bilden jag ritat? :)

Twitter

Been in the stuuudio. Creating more Pop Explosion, + one secret. ;)Sittplatser till Pop Explosion!

FLER SITTPLATSER till POP EXPLOSION är nu släppta i Helsingborg, Malmö, Skövde, Växjö, Halmstad och Umeå! Alla ni som vill ha sittplats BOKA NU så kommer ni säkert att få plats! :D

Visste Du Att...?

Eric hatar att sova nära fönster? :)
P.S. tipsa gärna oss på bloggen om något som handlar om Eric, skulle vara jätteschyst! Maila oss på ericsaades@hotmail.se  ! :D

Dagens bild


Eric i P4

Spola fram till 10.30!

Dagens bild

Detta är Erics söta rumpa ;)

kapitel 15 ute!

KLICKA PÅ BILDEN!

Eric på Lilla Aktuellt!

Wow! COOL KILLE! ;D <3

Dagens bild


JAG ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR den här bilden!! :D


Konstiga ljud?


Eric @ twitter


Gissa låttexten!

Bra jobbat denna gången också! Ni är bäst allihopa! Låten var som ni såklart visste 'Someone new' och alla gissade rätt. Men den som gissade rätt först var Yara! Bra jobbat!
Här kommer en ny text! Gissa på!:
I used to wonder why
Once I became your guy
Often I felt alone
Then you spent an entire day telling me how I rate
I wish I should have known

You were window shopping
Yeah, comparing me to the other boys I’m not, aha
Instead of stopping you refuse to try and see
Or appreciate what I’ve got

Kollar in arenan i växjö

Eric Saade ensam på Teleborgshallens golv.
- Det blir bra det här, säger Eric.

Gympaläraren Lars Karlsson var den ende som fick en bild och Erics autograf den här dagen.

Populär.

Årets melodifestival då?
- Loreen gjorde det starkaste och bästa framträdandet jag någonsin sett. Kan inte tänka mig att någon annan artist kan hota hennes seger. Hon är i en klass för sig, menade 22-åringen som är lycklig över Helsingborgs IF's SM-guld och gillade att Manchester United kunde göra 0-3 till 3-3 mot chelsea i helgen som gick.
I Teleborgshallen fick för övrigt inga skolelever vistas under intervjun. Den enda som kom åt stjärnan Saade var gympaläraren Lars Karlsson som fick både foto och autograf.

För ett år sedan slog skåningen Eric Saade till med seger och succé i Melodifestivalen. Nu har han lämnat festivalen bakom sig och ska ut på sin första egna stora turné. Den 11 april kommer han till Växjö, men redan nu var han här och kollade in konsersalen (Teleborgshallen) och konstaterade att det nog kan bli ganska intim känsla...

Årets melodifestival då?

- Loreen gjorde det starkaste och bästa framträdandet jag någonsin sett. Kan inte tänka mig att någon annan artist kan hota hennes seger. Hon är i en klass för sig, menade 22-åringen som är lycklig över Helsingborgs IF's SM-guld och gillade att Manchester United kunde göra 0-3 till 3-3 mot chelsea i helgen som gick.

I Teleborgshallen fick för övrigt inga skolelever vistas under intervjun. Den enda som kom åt stjärnan Saade var gympaläraren Lars Karlsson som fick både foto och autograf.

 


Saade gillar vad han ser

succén i Eurovision Song Contest siktar Eric Saade på en karriär utomlands. Men först vill han förverkliga den stora drömmen. Jnytt träffade Eric Saade när han idag besökte Jönköping för att bekanta sig med arenan inför inomhusturnén.
- Det är förmodligen det största beslutet jag tagit i mitt liv. Det känns så långt borta på något sätt när Sverige är ett sånt litet land. Innan har jag bara festivalturnerat men det här kommer från hjärtat. Här kan jag göra exakt vad jag vill och det kan du aldrig göra på en festivalturné, säger Eric Saade när han på onsdagen bekantade sig med Konserthuset på Elmia inför den stora showen i april.
I mars inleder han sin Pop Explosion Concert på hemmaplan i Helsingborg. Den 27 april kommer han till Jönköping.
Alltid varit envis
Han har tidigare besökt A6 men det här blir annorlunda.
- Allting kommer styras av publiken. De bestämmer när jag går in på scen, det kommer smälla högt och jag hoppas de är på lika bra humör som jag kommer vara, berättar han entusiastiskt inför besöket i vår.
Det är då Eric Saade kommer vara sig själv.
Dansstegen, showen, musiken - fansen.
- Jag tror jag alltid har fått bestämma, sån har jag alltid varit - envis. Redan när jag signerades som 15-åring har jag vetat vad jag vill göra, både i dansen och i musiken. Det är bara i Melodifestivalen mitt stora genombrott kom för den bredare publiken, berättar han.
Hur vill du säga att Melodifestivalen har hjälp dig?
- I början av min karriär gav det mig allt, utan den hade jag aldrig kommit fram för den stora publiken. Jag hade kunnat vara med i Idol också, men det tilltalade aldrig mig.
- Det är förmodligen det största beslutet jag tagit i mitt liv. Det känns så långt borta på något sätt när Sverige är ett sånt litet land. Innan har jag bara festivalturnerat men det här kommer från hjärtat. Här kan jag göra exakt vad jag vill och det kan du aldrig göra på en festivalturné, säger Eric Saade när han på onsdagen bekantade sig med Konserthuset på Elmia inför den stora showen i april.
I mars inleder han sin Pop Explosion Concert på hemmaplan i Helsingborg. Den 27 april kommer han till Jönköping.
Alltid varit envis
Han har tidigare besökt A6 men det här blir annorlunda.
- Allting kommer styras av publiken. De bestämmer när jag går in på scen, det kommer smälla högt och jag hoppas de är på lika bra humör som jag kommer vara, berättar han entusiastiskt inför besöket i vår.
Det är då Eric Saade kommer vara sig själv.
Dansstegen, showen, musiken - fansen.
- Jag tror jag alltid har fått bestämma, sån har jag alltid varit - envis. Redan när jag signerades som 15-åring har jag vetat vad jag vill göra, både i dansen och i musiken. Det är bara i Melodifestivalen mitt stora genombrott kom för den bredare publiken, berättar han.
Hur vill du säga att Melodifestivalen har hjälp dig?
- I början av min karriär gav det mig allt, utan den hade jag aldrig kommit fram för den stora publiken. Jag hade kunnat vara med i Idol också, men det tilltalade aldrig mig.
- Det är förmodligen det största beslutet jag tagit i mitt liv. Det känns så långt borta på något sätt när Sverige är ett sånt litet land. Innan har jag bara festivalturnerat men det här kommer från hjärtat. Här kan jag göra exakt vad jag vill och det kan du aldrig göra på en festivalturné, säger Eric Saade när han på onsdagen bekantade sig med Konserthuset på Elmia inför den stora showen i april.
I mars inleder han sin Pop Explosion Concert på hemmaplan i Helsingborg. Den 27 april kommer han till Jönköping.
Alltid varit envis
Han har tidigare besökt A6 men det här blir annorlunda.
- Allting kommer styras av publiken. De bestämmer när jag går in på scen, det kommer smälla högt och jag hoppas de är på lika bra humör som jag kommer vara, berättar han entusiastiskt inför besöket i vår.
Det är då Eric Saade kommer vara sig själv.
Dansstegen, showen, musiken - fansen.
- Jag tror jag alltid har fått bestämma, sån har jag alltid varit - envis. Redan när jag signerades som 15-åring har jag vetat vad jag vill göra, både i dansen och i musiken. Det är bara i Melodifestivalen mitt stora genombrott kom för den bredare publiken, berättar han.
Hur vill du säga att Melodifestivalen har hjälp dig?
- I början av min karriär gav det mig allt, utan den hade jag aldrig kommit fram för den stora publiken. Jag hade kunnat vara med i Idol också, men det tilltalade aldrig mig.
Minns tillbaka till Eurovision
Varför inte?
- Jag gillar inte covers, där föll det direkt, skrattar han. Det är säkert en bra plantskola för begåvade människor men allting handlar om vad du gör efter programmet.
När han kommer till Jönköping har det gått nästan exakt ett år sedan popstjärnan slutade trea i Eurovision Song Contest i Düsseldorf med "Popular".
Som låtens namne - han är populär, vilket inte minst hans hitsinglar och album Saade Vol.2 vittnar om. Albumet gick direkt upp i topp på musiklistorna.
Hinner du själv sätta dig ner och reflektera hur snabbt allting har gått, du fyller 22 i höst?
- Ibland glömmer man det. Jag kom på mig själv för ett tag sedan när jag tittade på deltävlingen i Växjö att "shit, det vann ju jag". Ibland får man stanna upp i tiden och nypa sig själv i armen. Det är inte ofta man kan ta den tiden för sig själv när det är turnér och samtidigt skriva ny musik.
Eric Saade säger att hans driv kommer från publiken.
"Jag älskar mina fans"
Att göra en inomhusturné, känna närheten till fansen och själv få styra upp hur han vill ha det är få förunnat, förklarar han.
- Fansen betyder allt! Jag älskar mina fans. Efter Melodifestivalen har det som sagt blivit annorlunda. Alla 40-plussare är faktiskt galnast av dem alla, skrattar Eric och fortsätter:
- De ser mig säkert som lammköttet. Ungdomar är den mest tacksamma publiken. Jag gillar när de låter mycket och det är det jag uppskattar mest. De är som jag. Jag vill ha show, dans och underhållning.
Hur ser vardagen ut framöver inför turnén?
- Jag repeterar hela tiden med mitt liveband och dansare. Allting ska verkligen klicka och då krävs det övning. Att dansa och samtidigt sjunga är svårt, jag tror inte folk förstår hur mycket det krävs av en. Jag springer otroligt mycket för att hålla igång min kondition.... Utlandet väntar efteråt
- Tänk dig själv att springa på ett rullband och sjunga samtidigt, folk undrar ju varför jag flåsar så mycket när jag sjunger, skrattar han.
Vad ligger framför dig, efter turnén?
- Efter turnén är det utlandet som gäller. Det blir tyvärr en paus i Sverige, jag känner att jag behöver ett brejk här hemma. Jag har inte uppfyllt alla andras önskan om att åka utomlands. Jag har ett schema som väntar på mig och när jag kommer hem igen vet jag inte. Men det blir i alla fall när jag har ny musik på gång igen, säger Eric Saade, som nu alltså förverkligar sin stora dröm
succén i Eurovision Song Contest siktar Eric Saade på en karriär utomlands. Men först vill han förverkliga den stora drömmen. Jnytt träffade Eric Saade när han idag besökte Jönköping för att bekanta sig med arenan inför inomhusturnén.
- Det är förmodligen det största beslutet jag tagit i mitt liv. Det känns så långt borta på något sätt när Sverige är ett sånt litet land. Innan har jag bara festivalturnerat men det här kommer från hjärtat. Här kan jag göra exakt vad jag vill och det kan du aldrig göra på en festivalturné, säger Eric Saade när han på onsdagen bekantade sig med Konserthuset på Elmia inför den stora showen i april.
I mars inleder han sin Pop Explosion Concert på hemmaplan i Helsingborg. Den 27 april kommer han till Jönköping.
Alltid varit envis
Han har tidigare besökt A6 men det här blir annorlunda.
- Allting kommer styras av publiken. De bestämmer när jag går in på scen, det kommer smälla högt och jag hoppas de är på lika bra humör som jag kommer vara, berättar han entusiastiskt inför besöket i vår.
Det är då Eric Saade kommer vara sig själv.
Dansstegen, showen, musiken - fansen.
- Jag tror jag alltid har fått bestämma, sån har jag alltid varit - envis. Redan när jag signerades som 15-åring har jag vetat vad jag vill göra, både i dansen och i musiken. Det är bara i Melodifestivalen mitt stora genombrott kom för den bredare publiken, berättar han.
Hur vill du säga att Melodifestivalen har hjälp dig?
- I början av min karriär gav det mig allt, utan den hade jag aldrig kommit fram för den stora publiken. Jag hade kunnat vara med i Idol också, men det tilltalade aldrig mig.
I mars inleder han sin Pop Explosion Concert på hemmaplan i Helsingborg. Den 27 april kommer han till Jönköping.
Alltid varit envis
Han har tidigare besökt A6 men det här blir annorlunda.
- Allting kommer styras av publiken. De bestämmer när jag går in på scen, det kommer smälla högt och jag hoppas de är på lika bra humör som jag kommer vara, berättar han entusiastiskt inför besöket i vår.
Det är då Eric Saade kommer vara sig själv.
Dansstegen, showen, musiken - fansen.
- Jag tror jag alltid har fått bestämma, sån har jag alltid varit - envis. Redan när jag signerades som 15-åring har jag vetat vad jag vill göra, både i dansen och i musiken. Det är bara i Melodifestivalen mitt stora genombrott kom för den bredare publiken, berättar han.
Eric Saade
Minns tillbaka till Eurovision
- Jag gillar inte covers, där föll det direkt, skrattar han. Det är säkert en bra plantskola för begåvade människor men allting handlar om vad du gör efter programmet.
När han kommer till Jönköping har det gått nästan exakt ett år sedan popstjärnan slutade trea i Eurovision Song Contest i Düsseldorf med "Popular".
Som låtens namn - han är populär, vilket inte minst hans hitsinglar och album Saade Vol.2 vittnar om. Albumet gick direkt upp i topp på musiklistorna.
Hinner du själv sätta dig ner och reflektera hur snabbt allting har gått, du fyller 22 i höst?
- Ibland glömmer man det. Jag kom på mig själv för ett tag sedan när jag tittade på deltävlingen i Växjö att "shit, det vann ju jag". Ibland får man stanna upp i tiden och nypa sig själv i armen. Det är inte ofta man kan ta den tiden för sig själv när det är turnér och samtidigt skriva ny musik.
Eric Saade säger att hans driv kommer från publiken.
"Jag älskar mina fans"
Att göra en inomhusturné, känna närheten till fansen och själv få styra upp hur han vill ha det är få förunnat, förklarar han.
- Fansen betyder allt! Jag älskar mina fans. Efter Melodifestivalen har det som sagt blivit annorlunda. Alla 40-plussare är faktiskt galnast av dem alla, skrattar Eric och fortsätter:
- De ser mig säkert som lammköttet. Ungdomar är den mest tacksamma publiken. Jag gillar när de låter mycket och det är det jag uppskattar mest. De är som jag. Jag vill ha show, dans och underhållning.
Hur ser vardagen ut framöver inför turnén?
- Jag repeterar hela tiden med mitt liveband och dansare. Allting ska verkligen klicka och då krävs det övning. Att dansa och samtidigt sjunga är svårt, jag tror inte folk förstår hur mycket det krävs av en. Jag springer otroligt mycket för att hålla igång min kondition.... Utlandet väntar efteråt.
- Tänk dig själv att springa på ett rullband och sjunga samtidigt, folk undrar ju varför jag flåsar så mycket när jag sjunger, skrattar han.
Eric Saade
Vad ligger framför dig, efter turnén?
- Efter turnén är det utlandet som gäller. Det blir tyvärr en paus i Sverige, jag känner att jag behöver ett brejk här hemma. Jag har inte uppfyllt alla andras önskan om att åka utomlands. Jag har ett schema som väntar på mig och när jag kommer hem igen vet jag inte. Men det blir i alla fall när jag har ny musik på gång igen, säger Eric Saade, som nu alltså förverkligar sin stora dröm

Eric på facebook

"ALLT FÖR EN RUBRIK...
Det står lite tråkigheter och lite felaktigheter i Dagens tidning i Jönköping.
Jönköpings Posten för att vara helt korrekt.
Jag hade tydligen bjudit in en skolklass, när jag var i arenan för att göra intervjuer och promotion, och sen bara sket jag i dom. Nej.... så var det inte.
Hela den storyn handlade ännu en gång om att en journalist ville ha en rubrik.
Lokala Tv4 hade av någon anledning lovat bort mig till en skolklass för att lära ut dans. När vi fick reda på det, så blåste vi självklart av det. Jag var ju inte där för att lära ut dans, utan för en hel dags promotion för min turné i arenan. Men på eget initiativ såg Läraren och denne journalisten till att klassen åkte dit jag var ändå. Dom valde alltså att lura kidsen. 

Om jag skulle tacka ja till alla klasser, fans, människor som vill träffa mig när jag befinner mig i en ny stad, så skulle jag nog aldrig kunna göra mitt jobb. Igår hade vi en förfrågan från ca 200 personer som ville träffa mig. Och jag gör inte skillnad på människor. Därför träffar jag antingen ALLA eller ingen. Därför anordnar jag signeringsturnéer. Där sitter jag tills varenda en har fått träffa mig. Det brukar ta mellan 3-5 timmar per stopp. Jag är nog en av dom artister i Sverige som tar mig mest tid för mina fans och träffar som sagt ALLA när jag väl ska träffa fans. Många andra artister skulle förmodligen avbryta en signering efter 1-2 timmar. Det skulle aldrig falla mig in. Jag gjorde 2 st signerings turnéer förra året för att träffa alla fans.

Att dessa kidsen blev lurade igår, beror endast på deras lärare, och journalisten Torbjörn Berlstedt på Jönköpings Posten. 
Jag kommer självklart aldrig nånsin igen ge en intervju till Torbjörn. 

Hoppas vi ses snart! Snart är det dags för "POP EXLPOSION"! :) 
Kärlek / Eric"Eric på QX galan 2012

Erik Saade

Dagens bild


facebook

"Hey alla! Är på resande fot några dagar nu för att göra lite promotion för POP EXPLOSION! Jönköping nästa! Jag längtar sjuuuukt mycket tills premiären!
Hur uppnår man "POP EXPLOSION"? Det är upp till er! Publiken måste jubla/låta så mycket att decibel mätaren slår rött. Varje gång den slår rött, kommer jag in på scen! DET är "Pop explosion"!
Nu är det intervjuer på gång! Kärlek.."

Eric @ whiteroom

Eric Sadee, Victor Eriksson & Emir Bajrami


Eric @ Ziperall AmbassadeurDagens bild #2


Visste Du Att...?


Eric var på Ziperalls modevisning i veckan? :) <3

Dagens bild


KAPITEL 14 UTE!

tryck på bilden för att komma dit!

Gissa låttexten!

Förra låttexten var 'I'll be alright' som också alla gissade rätt på! bra jobbat!! Men den som gissade först var Becca.
Här kommer en ny låttext! gissa på!!:
The doorway leading to your heart
Has just been closed for good
You slowly turn away
I'm saving the moment
Saving the moment
All the things we want to say
But silence is the game
No need to cast a blame
Just saving the moment
Saving the momenta beautiful gift from god


Dagens bild


Naw! :D

Missa inte!

På fredag 19.15 i barnkanalen kommer Eric att vara med i Wild Kids!
MISSA INTE DET! :)

Gissa låttexten!

Bravo, ni är ju riktigt duktiga på det här med Eric's låttexter! Den som först listade ut det var Stina och HÄR är en länk till hennes blogg! Även Julia och Amanda listade ut det! DUKTIGT! ;D
Här kommer en ny då:
Wondering how, when and why
Will the answers even help
me from falling inside

Not like it's a surprise
It's the way you hide your phone
Can tell it's some other guy

Den var lite svårare, eller hur? ;)Höjdrääädd!

Haha, höjdrädde lilla Eric! ;D <3<3 Han är sååååå söt i den här videon!! :D

Dagens Bild

HAHAHAHAHHAHAH med bildtexten:  Höjdrädde Eric Saade träffade i går fans och press uppe i Düsseldorfs tv-torn på 170 meters höjd. Med som skydd fanns polismannen Egon Rutkowski.
HAHAHA!! Typiskt Eric... ;D

FRIDA!

Eric är med två gånger i den nya FRIDA-tidningen! Den ena gången är en intervju med Molly och de skriver såhär:
Vad är det elakaste du någonsin har gjort?

- Jag lurade Eric att åka Katapulten (tror Molly menar Uppskjutet) på Liseberg med mig. Jag hade tjatat en hel dag och till slut gick han med på det. Efteråt skakade han så mycket att vi inte kunde göra något mer på hela dagen, jag trodde att jag hade förstört honom för alltid, haha!
Och som hela Saadefamily vet så är ju Eric SJUKT rädd för höjder, stackaren, haha! :)<33
Den andra gången minst sagt hyllar de honom i HETT spalten:
NAAJS! Håller helt med dem! :)<3

Falskt skvaller!

Från Mollys blogg:

"Jag som trodde att det här skulle bli en fridfull morgon… SÅ FEL MAN KAN HA! När jag var ute på Powerwalk fick jag plötsligt en massa Sms i stil med ”Grattis till att du äntligen gått vidare…”, ”Kul med dig och Weise” osv… Till en början trodde jag att dom hade råkat skicka fel, men efter ett tag kom jag på det… SKVALLERTIDNINGARNA! Så powerwalken slutade på 7-eleven där jag köpte med mig alla skvallertidningar jag kunde hitta. Det tog inte lång tid innan jag såg vad som hade fått folk att skicka dom där sms:en… tydligen, TYDLIGEN, är jag tillsammans med Andreas Weise?! Nämen! Va intressant… Det hade jag INGEN ANING OM! "

"Så nu, en gång för alla, vill jag klargöra att jag och Andreas INTE är ett par. Bilderna som är med i tidningen togs från Guldbaggegalans efterfest där vi stod och pratade i kanske 10 minuter. Som vänner.

Detta är ännu ett bevis på att man inte ska tro på något man läser i tidningen!

Puss på er! Hoppas ni får en fin dag!"Dagens bild


Gissa låttexten!

Alla som gissade hade rätt förra gången! men den som svarade först var Nina! men hon skrev aldrig in någon blogg eller liknande. Men bra kämpat!
Här kommer en ny! GISSA PÅ! vilken är låten?


We've broken the ice and it causes me pain

I'm struck by your affection
I was down on my knees, was just gonna ask
Got interrupted two times
You got me wishing you would leave
But still know you're a keeper

FORTSÄTT RÖSTA!

Fortsätt att rösta på Eric!!!!

Gissa låttexten!

Ni var jättebra på att gissa låten och Ellen kom på det först!
BRA! HÄR kommer en liten länk till hennes blogg då då ;)
Och Emma, Alvan och Amanda listade också ut det! NICE!
Här kommer en till, kanske lite svårare!
Put on your face and ya
Hide every trace of a
Girl that I've known for a while
I'm still the same and I
Got the name but I
Seem to be freaking you out :D<3