Molly och Eric umgås som vänner



Eric Saade, 21, och Molly Sandén, 19, är inte längre ett par - men de kan umgås som vänner utan svårigheter.

Båda var i går på plats i Sälen i olika ärenden, och sågs i samband med en konsert som Molly hade i fjällvärlden.
- Han skulle hämta en gemensam vän där i samband med spelningen, säger Melodifestivalenvinnarens manager Tomas Lingman.

Nionde januari blev det officiellt att artisterna och det före detta kärleksparet Eric Saade och Molly Sandén gjort slut efter drygt tre år tillsammans.
Men någon osämja dem båda emellan verkar det inte finnas ett spår av.
När Molly Sandén i går kväll uppträdde vid Folk och Försvars rikskonferens i Sälen, fanns Eric Saade på plats i publiken. Dock var de inte på plats i Sälen ihop, utan var och en för sig och med olika ärenden på agendan.

Hämtade vän

"Shit vad jag älskar Dalarna! Bara att sitta här i bilen och se all snö utanför fönstret gör mig helt lycklig!" skrev Molly Sandén i går i sin blogg när hon var på väg upp till Sälen för att giga.
Eric Saades manager Tomas Lingman förklarar att Eric å sin sida var där för att hämta en gemensam vän till det före detta paret, på spelningen där Molly uppträdde. Så trots att deras gemensamma lägenhet i Birkastan i Stockholm numera ligger ute till försäljning för 3 250 000 kronor verkar de båda inte ha några problem med att umgås.

"Ingen big deal"

- Det är ingen big deal. De är inte är ett par längre men de är goda vänner, och har ­gemensamma vänner fortfarande. De har inga problem med att ses så här, säger Tomas Lingman.




källa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar: